Welkom bij drumkelder.nl

Walnut silk 100% Walnut shells

 

Menig klein podium, in een kerk, een klein theater of een kleine club, heeft zich onderstaande vraag wel eens gesteld.

Bestaat er een "echt" drumstel dat in een dusdanige subtiele setting niet alleen werkt maar ook echt tot zijn recht komt.

Handmade in Hamburg

Het antwoord op deze vraag is een volmondig ja en wordt gegeven door een kleine drumbouwer in Duitsland.

Perfecte beheersing van het volume

 "Adoro“ is spaans voor "ik aanbid" en daarmee is ook meteen duidelijk voor welk doel deze drums zijn gemaakt. Lofprijsbands en muziekteams in kerken zullen verbaast zijn over de manier waarop deze sets zonder verdere versterking hun plaats zullen nemen in de totale mix. Ook bij subtiele aanraking van de verschillende ketels zal, door de speciaal gemaakt vellen en de perfect geperste ketels, deze set een volle, warme, ronde klank laten horen. Deze unieke eigenschap maakt deze drums niet alleen geschikt voor de kerken maar voor elke gelegenheid met een klein(er) publiek waarin de drums niet of slechts gedeeltelijk worden versterkt maar waarin het podiumgeluid tegelijk goed maar ook beperkt moet zijn.

Hart en ziel is in het maken van deze sets gelegd en met trots kunnen ze bij Adoro zeggen dat ook internationale artiesten zoals Calum Reese (Brian Doerksen) deze Custom drums live en in de studio bespelen.

Stille drums

Het idee was om een slagwerklijn te bouwen die echt zacht bespeeld kan worden, maar daarbij nog steeds uitgebalanceerd klinkt. De beperking van het volume van de drumset brengt een duidelijke verbetering van het podiumgeluid. Hierdoor horen de muzikanten onderling beter, dit is met name belangrijk wanneer de leiding niet in handen is van een drummer maar bijvoorbeeld de aanbiddingsleider het voortouw neemt en er veel wordt geimproviseert. Door de heldere transparante klank ligt het allemaal ook beter in het gehoor.

En zelfs wanneer de drummer "los gaat" en harder speelt is een Worship Drumset aanmerkelijk zachter, en past de klank nog altijd beter binnen de totale mix van zang en instrumenten. 

De Worship Series is een drumset met de akoestische klank van een gebalanceerde, uitversterkte drumset.

Testen van een Worship Series drumset

Nieuwsgierig na het lezen van bovenstaande maar nog niet zeker of het echt wel is wat u zoekt ?

Wij bieden de mogelijkheid om deze set vrijblijvend 14 dagen lang uit te proberen. We komen deze set afleveren, stemmen deze en geven indien gewenst een korte introduktie over de set. 

Na 14 dagen kunt u beslissen of u de set aanhoudt of deze weer retour wilt zenden. Ook het demonteren en vervoeren van de set nemen we voor onze rekening.

Neem contact met ons op via het contactformulier op deze site of via onze contactgegevens voor de verdere details en voorwaarden.