Welkom bij drumkelder.nl

Onze betaalmethoden

In de webshop van drumkelder.nl kunt u op onderstaande manieren betalen

Ook kunt u er voor kiezen het product af te halen tijdens de openingstijden van onze winkel. Er kan in de winkel op termijn met pin worden betaald.

 

Veilig betalen met iDeal

Wilt u het bedrag van uw bestelling ineens, veilig, vertrouwd en gemakkelijk online aan ons betalen dan kunt u dit doen met behulp van iDEAL. Deze betaalservice is beschikbaar voor klanten van ABN AMRO Bank, ASN Bank, Friesland Bank, Knab, Rabobank, SNS Bank, van Lanschot, Triodos, ING bank. Wij brengen geen extra kosten in rekening voor een betaling met iDeal.

Veilig betalen via iDeal

Wij bieden iDEAL betaling tijdens het afronden van uw bestelling aan, u komt vervolgens in uw eigen vertrouwde internetbankieromgeving waar u de betaling kunt voldoen. Wel zo gemakkelijk!

Hoe werkt iDeal?

U plaatst uw bestelling in de winkelmand. U kunt dan kiezen om te betalen via iDEAL. U wordt doorgeleid naar uw eigen bank waar de betaalopdracht klaarstaat. Vul de ontbrekende gegevens in en maak de betaling compleet.

Het bedrag wordt direct van uw rekening afgeschreven o.v.v. Drumkelder.nl + betalingskenmerk. U ontvangt van uw bank desgewenst een email ter bevestiging.

PayPal

Indien u in het bezit bent van een PayPal account is het mogelijk om hiermee direct te betalen. Via PayPal kan tevens met een normale creditcard betaald worden, het is niet nodig om hiervoor een PayPal account te hebben of aan te maken. Omdat PayPal gebruik maakt van zeer geavanceerde technieken wordt een 100% veilige betalingsomgeving gegarandeerd. PayPal maakt uw financiële informatie nooit bekend aan Externebatterij.nl. Voor meer informatie kunt u ook op de website van PayPal kijken of klikt u hier

Veilig betalen met Paypal

Hoe werkt PayPal?

Wanneer op de site van Drumkelder.nl gekozen is voor betalen via PayPal, wordt automatisch de betalingspagina van PayPal geopend. Op deze pagina kan de betaling worden afgerond. Dit kan gebeuren door in te loggen met een PayPal account of direct via creditcard.

Als de betaling is ontvangen zal de order direct verzendklaar gemaakt worden en worden verzonden. Wij brengen geen extra kosten in rekening voor een betaling met PayPal.

 

Mister Cash betalingen

Consumenten uit België kunnen hun bestelling snel en makkelijk betalen met BanContact/MisterCash. Bestelling betaald met deze betaalmethode worden doorgaans direct verwerkt en dezelfde dag nog verstuurd.

Bancontact wordt ondersteund door: Dexia, Fortis, ING, FINTRO, KBC, CBC, AXA bank en VDK Spaarbank.

Mister cash 

Sepa overboeking

U kunt er ook voor kiezen om uw geld via de bank over te maken aan Drumkelder.nl middels een Sepa overboeking.

Bestellingen worden verstuurd vanaf het moment dat de betaling bij ons binnen is.

Sepa overboeking

BTW

Alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW. Op uw factuur die u bij de bestelling ontvangt wordt de BTW gespecificeerd.