Welkom bij drumkelder.nl

Drummen leren ?

Ook dat kan bij drumkelder.nl.

In onze winkel is een drumruimte aanwezig waarin op de volgende dagen lessen te volgen zijn.

Donderdag door Joel Purkess

Op donderdag wordt er les gegeven door Joel Purkess.

Joel is voormalig drummer van The Mason Rack Band en op dit moment drummer van de duitse blues-rock formatie Bluespam, een drummer die zijn sporen meer dan verdiend heeft.

Joel is opgeleid aan het Conservatory of Music van de MacEwan Universiteit in Edmonton dus heeft zeker de benodigde kennis in huis ,maar het belangrijkste is wel zijn passie voor het drummen en de drive die hij heeft om zijn opgedane kennis te delen.

Wil je meer weten over Joel, check dan zijn Facebookpagina zijn youtube kanaal  of zijn website

Zaterdag door Iban de Wit

Iban is reeds op zijn 8e begonnen met drummen. Bij de Koninklijke Harmonie O&U, te Beek en Donk. (NB) is hij begonnen met lessen in klassiek slagwerk. Vanaf zijn 15e is hij zich volledig op het drummen gaan storten waarbij de voorkeur vooral uitging naar punk en metal. De laatste jaren concentreert Iban zich op de stijlen Funk en Hiphop en studeert hij sinds september 2015 aan de Popacademie van het ArtEZ Conservatorium te Enschede.

Lees meer over Iban op zijn eigen FB pagina

www.facebook.com/iban.dewit

Proeflessen

Het volgen van een gratis proefles is uiteraard mogelijk. Neem hiervoor contact met ons op via de gegevens of het contactformulier op deze site of kom langs in onze winkel.

Je kan lessen vanaf een half uur. 

Tarieven

Prijzen zijn als volgt.

  • 30 minuten - 20 euro
  • 45 minuten - 25 euro
  • 60 minuten - 30 euro

Drumstel huren

Wanneer je bij ons les neemt krijg je ook nog eens 10 euro korting op het huren van een drumstel, neem contact met ons op voor het bespreken van de voorwaarden.

Meer weten ? Mail ons of kom eens een bak koffie halen in onze winkel in Hengelo. 

CU@ the place to beat.