Welkom bij drumkelder.nl

Over ons

Even voorstellen. Mijn naam is Jos Brunink, echtgenoot , vader van 3, ondernemer, gepassioneerd drummer en algeheel laatbloeier. En sinds kort eigenaar van Drumkelder.nl. De nieuwe drum-speciaalzaak voor Hengelo en omstreken. In november openen we de deuren van onze drumwinkel in Hengelo aan de Wetstraat 130a. Hier kan je dan terecht voor allerhande drumbenodigdheden, drumstellen, klein onderhoud, het stemmen van je drumstel en losse toms. Dit alles uiteraard onder het genot van een lekkere kop koffie.

Vanaf het moment dat ik mijn eerste cassettebandje van "Show of Hands" luisterde met daarop de drumsolo van Neil Peart heeft drummen mij gefascineerd.Bijna 12 jaar geleden ben ik dan eindelijk zelf begonnen met drummen (had ik al gezegd dat ik een laatbloeier was?). In die 12 jaar heb ik ervaring opgedaan in veel aspecten van het drummen.

  • Hoe werken vellen
  • Hoe kies je de cymbals bij een drumstel,
  • Hoe stem je een drumstel

Iets dat me de afgelopen 12 jaar duidelijk is geworden is dat hoe meer je leert over drummen, hoe meer je te leren krijgt en dat er niet zoiets bestaat als de perfecte klank of de perfecte stemming. Drummen is een zoektocht naar een eigen klank, een eigen stemming, een eigen groove. Het is een levenslange zoektocht die in mijn geval hopelijk nog lang zal duren. In de afgelopen 12 jaar heeft drummen zich voor mij ontwikkeld tot een ware passie en het is een passie die ik graag wil delen met anderen.

Dat komt ook naar voren in de visie van Drumkelder.nl.

"Het (aanstormend) drumtalent inspireren en motiveren om het beste uit zichzelf te halen door het aanbieden van maatwerk in drums en het leveren van de beste service."

We willen mensen die het vak van drummen uitoefenen ondersteunen, door het leveren van de juiste stokken, bij het maken van de juiste keuze in cymbals en drumkits, bij het kiezen van het beste lesboek, door het uitvoeren van onderhoud, etc. etc.

Daarnaast geloven we dat drummen meer is dan alleen het bespelen van een instrument, het is een beleving en dat moet een bezoek aan onze winkel ook zijn.

Tot het moment dat de winkel wordt geopend kan je terecht op onze webshop waar je reeds een selectie aan drumspullen kan bestellen.

We hopen je met deze webshop en de drumwinkel datgene te kunnen bieden wat je als gepasioneerd drummer nodig hebt om jouw drumdoelen te kunnen bereiken.

Graag tot ziens bij Drumkelder.nl, online of in november in onze drumwinkel in Hengelo

Met vriendelijke groet,

Jos Brunink