Welkom bij drumkelder.nl

Huren van een drumstel

Je wilt beginnen met drummen maar weet nog niet zeker of het wat voor je is? Of misschien heb je op dit moment even niet de mogelijkheid om een drumstel te kopen.

Vooral als je lessen gaat nemen is het toch wel belangrijk dat je ook thuis kan oefenen maar de kosten van een drumstel kunnen hierin een belemmering zijn.

Bij Drumkelder.nl heb je de mogelijkheid om voor maximaal een jaar een drumstel te huren. Of je nou lest op de muziekschool, of prive.

Hoe gaat het in zijn werk ?

Je geeft bij ons aan, via de site, door een bezoek aan onze winkel of door even te bellen, dat je geïnteresseerd bent in het huren van een drumstel. We maken daarop een afspraak om langs te komen bij ons in de winkel om de verdere details en het huurcontract door te spreken.

Ga je na het bespreken van de details en het contract akkoord? Dan teken je een huurcontract en krijg je als je wilt een introductie op je gehuurde set waarbij onder andere het opstellen van je drumstel en het stemmen wordt besproken.

Je hebt vervolgens een jaar lang de tijd om te bepalen of het drummen iets voor je is. Als je na een jaar besluit verder te willen met drummen dan heb je de mogelijkheid om bij ons tegen een korting van 5% en na aftrek van de borg een nieuw drumstel te kopen. 

Wil je daar geen gebruik van maken of heb je toch besloten dat drummen niets voor je is dan lever je je drumstel weer in en ontvang je, op voorwaarde dat het drumstel in goede staat verkeert, je borg terug.

Wat zijn de contractvoorwaarden ?

  • Je gaat een contract aan voor minimaal 3 maanden en maximaal een jaar waarbij de huurprijs maandelijks moet worden voldaan.
  • Bij de start van het contract betaal je 3 maanden huur als borg en de eerste maand huur.
  • Na 3 maanden kan je maandelijks opzeggen en je set weer inleveren
  • Bij afloop van het contract of wanneer je je set tussentijds inlevert ontvang je de betaalde borg weer terug, mits de set in goede staat verkeerd.
  • Bij schade aan de set vervalt de borg. 
  • Slijtage van vellen vallen onder normaal gebruik en hebben dus geen invloed op de borg.

Welke set(s) kan ik huren?

We hebben verschillende sets in de verhuur en de beschikbaarheid varïeert maar het zal altijd gaan om kwalitatief hoogwaardige sets in een standaard fusion configuratie, hardware en een standaard cymbal set zijn inbegrepen. Je kan meteen aan de slag.

Kan ik ook een electronische set huren?

Een electronische set huren behoort niet tot de mogelijkheden. Wel zijn er manieren om op een goede manier je akoestische set te dempen. Maak een afspraak in onze winkel om de mogelijkheden te bespreken.

Wat kost het ?

Kosten van het huren zijn 30 euro per set per maand.

Een rekenvoorbeeld. 

Je huurt een set bij ons voor een jaar.

Initieel betaal je dan 120 euro (3 maanden borg + huurprijs)

Na een jaar lever je de set weer in waarbij je je borg terug ontvangt.

De totale kosten zijn dan 360 euro (12*30) De borg betaal je aan het begin maar krijg je aan het eind weer terug.

Geïnteresseerd ?

Neem contact op via het contactformulier op onze site of kom langs in onze winkel aan de wetstraat 130a in Hengelo

CU @ The place to beat.